Prednovoletno srečanje članov aktiva Ljubljana z dne 13.12.2016

Objavljeno 26 December 2016

PREDNOVOLETNO SREČANJE ČLANOV AKTIVA LJUBLJANA IN JUBILANTOV KLUBA UPOKOJENIH DELAVCEV MNZ MAKS PERC LJUBLJANA

Odbor aktiva Ljubljana kluba upokojenih delavcev MNZ, Maks Perc Ljubljana, vsako leto ob zaključku leta pripravi prednovoletno srečanje svojih članov. Tudi letos smo prednovoletno srečanje organizirali v mesecu decembru. Tudi prostor je že tradicionalno gostišče Portal v Ljubljani, predvsem zato, ker pridobimo cenovno najbolj ugodno ponudbo. Začetek zbiranja smo letos načrtovali uro prej. Tako smo prvi prišli ob 14.00 uri. Ob prihodu članom in ostalim gostom smo ponudili za dobrodošlico aperitiv. Po dobrodošlici, imajo članice in člani možnost izvesti plačilo članarine za naslednje leto. Večina se za to možnost odloči tudi za to, ker z udeležbo na družabnem dogodku nimajo drugih stroškov, razen stroška prihoda in odhoda.

Aktiv Ljubljana je na prednovoletno srečanje povabil direktorja Policijske uprave Ljubljana in komandirje policijskih postaj s sedežem v Ljubljani. Vabilu so se odzvali direktor PU Ljubljana, mag. Stanislav Vrečar in pet komandirjev policijskih postaj s sedežem v Ljubljani. Ostali vabljeni so svojo odsotnost opravičili.

Tako kot lansko leto, je tudi letos izvršni odbor Kluba Maksa Perca Ljubljana istočasno organiziral srečanje jubilantov in predsednikov aktivov.

Družabno srečanje je potekalo v prijetnem vzdušju saj je marsikateremu članu to edini dan v letu, ko se sreča s svojimi bivšimi sodelavci, prijatelji. Po kratkem nagovoru predsednika aktiva Ljubljana, je zbrane v imenu Kluba Maksa Perca Ljubljana, nagovoril podpredsednik kluba, g. Leban Gabrijel. Prisotne je nagovoril tudi direktor PU Ljubljana, mag. Stanislav Vrečar. Vsi govorniki so prisotnim zaželeli lepe praznike in vse dobro v letu 2017.

Prvi del druženja se je zaključil z zdravico in nadaljeval s kosilom in medsebojnim pogovorom.   

Razšli smo se z obljubo, da se drugo leto ponovno srečamo.

Lepe božične praznike ter srečno in zdravo Novo leto 2017 vsem članom kluba Maksa Perca Ljubljana, prijateljem in članom vaših družin želi

ODBOR AKTIVA LJUBLJANA

 

Prednovoletno 2016 2

Prednovoletno 2016 3Prednovoletno 2016 4Prednovoletno 2016 5Prednovoletno 2016 6Prednovoletno 2016 7Prednovoletno 2016Prednovoletno 2016 1