Prireditve

Proslava ob dnevu slovenske policije in dnevu državnosti, 15.06.2016- vabilo

Objavljeno 12 Junij 2016

Glava2

na proslavo in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja Policijske uprave Ljubljana in članov Policijskega veteranskega društva SEVER Ljubljana, IPA Kluba Ljubljana, Območnega policijskega sindikata Ljubljana in Kluba upokojenih delavcev MNZ Maksa Perca Ljubljana, ki bo v športnem parku Policijske akademije v Tacnu pri Ljubljani v sredo, 15. junija 2016, od 11.00 ure dalje.

PROGRAM PRIREDITVE:

Ob 11.00 uri                

-         proslava ob dnevu slovenske policije in dnevu državnosti v telovadnici;

-         podelitev priznanj Policije;

Od 12.30 ure dalje      

-         družabno srečanje na rokometnem igrišču pri ŠOKC. Ob glasbi bo poskrbljeno za dobro hrano in pijačo.

Prireditev bo ob vsakem vremenu.

Hrano in nekaj pijače za vsakega udeleženca prispevajo organizatorji, za drugo pa bo treba seči v lasten žep.  

V primeru zadostnega števila prijav bo iz Kočevja in Logatca organiziran avtobusni prevoz z odhodom izpred območnih policijskih enot.

Prijave za družabno srečanje do ponedeljka, 13. junija 2016, zbirajo predstojniki policijskih enot na območju PU Ljubljana, predsedniki območnih odborov PVDS Ljubljana, poverjeniki IPA Klub Ljubljana, tajništvo KUD MNZ Maksa Perca Ljubljana in poverjeniki OPS Ljubljana, možna pa je tudi pisna prijava na e-naslove, od koder ste prejeli vabilo.

PRIDITE, NE BO VAM ŽAL !


Proslava ob dnevu slovenske policije in dnevu državnosti,17.06.2015

Objavljeno 04 Julij 2015

PROSLAVA IN DRUŽABNO SREČANJE AKTIVNIH IN UPOKOJENIH DELAVCEV PU LJUBLJANA IN ČLANOV STANOVSKIH DRUŠTEV V POČASTITEV DNEVA SLOVENSKE POLICIJE

V sredo 17. junija 2015 je bila v organizaciji PU Ljubljana, IPA RK Ljubljana, PVD Sever Ljubljana, PSS -OPS Ljubljana in Kluba upokojenih delavcev MNZ Maksa Perca uspešno izvedena proslava in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja PU Ljubljana. Proslava in srečanje je že tradicionalno srečanje delavcev PU Ljubljana in stanovskih klubov, katerih člani so aktivni in upokojeni delavci policije. Ideja o tovrstni obliki počastitve dneva policije je nastala v PVD Sever Ljubljana, ki je tudi vsako leto nosilec organizacije in izvedbe.

Program prireditve ob dnevu policije in dnevu državnosti vsebuje proslavo s podelitvijo priznanj Policije in družabni del. Proslava in podelitev je organizirana v telovadnici PA, družabno srečanje pa na zunanjem igrišču ob stavbi ŠOKC PA. Glede na stanje in možnosti, je nosilec organizacije in izvedbe proslave, PU Ljubljana, družabni del pa je v organizaciji stanovskih klubov. Ker gre za že t.i. tradicionalno prireditev, je tudi letošnja potekala po predvidenem programu. Tisti, ki smo aktivno sodelovali v organizaciji smo lahko zadovoljni tudi s številno udeležbo članstva.Več fotografij se nahaja v galeriji.

      

                                                                                           ODBOR AKTIVA LJUBLJANA

 MG 9506 1

Dan slovenske policije 2014

Objavljeno 08 Avgust 2014

Dne 27. junija 2014 je v Policijski akademiji v Tacnu potekala slovesnost ob dnevu slovenske policije. Slavnostna govornika na prireditvi sta bila minister za notranje zadeve dr. Gregor Virant in generalni direktor policije Stanislav Veniger. Slovesnosti so se udeležili družbeno politični delavci, predstavniki slovenske vojske  in ostali. Ob tej priliki so bila podeljena tudi najvišja policijska priznanja. Specializirane enote policije kot so vodniki službenih psov policije, konjenica, letalska enota policije in ostali so prikazale svojo opremo in prikaz svojega dela na terenu. Za kulturni program pa je poskrbela godba policije. Več fotografij si oglejte v slikovni galeriji.

IMG 074-2IMG 052-1IMG 044-1

Proslava ob dnevu slovenske policije, 17. junij 2015- vabilo

Objavljeno 04 Junij 2015

Glava2

na proslavo in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja Policijske uprave Ljubljana in članov Policijskega veteranskega društva SEVER Ljubljana, IPA regionalnega kluba Ljubljana, Območnega policijskega sindikata Ljubljana in Kluba upokojenih delavcev MNZ Maksa Perca Ljubljana, ki bo v športnem parku Policijske akademije v Tacnu pri Ljubljani v sredo, 17. junija 2015, od 11. ure dalje.   


PROGRAM PRIREDITVE:  


Ob 11.00 uri                - proslava ob dnevu slovenske policije in dnevu državnosti v telovadnici

                                    - podelitev priznanj Policije;  


Od 12.30 ure dalje      - družabno srečanje na rokometnem igrišču pri ŠOKC. Ob glasbi bo poskrbljeno za dobro hrano in pijačo.    


Prireditev bo ob vsakem vremenu.  


Hrano in nekaj pijače za vsakega udeleženca prispevajo organizatorji, za drugo pa bo treba seči v lasten žep.     
V primeru zadostnega števila prijav bo iz Kočevja in Logatca organiziran avtobusni prevoz z odhodom izpred območnih policijskih enot.  
Prijave za družabno srečanje do ponedeljka, 15. junija 2015, zbirajo predstojniki policijskih enot na območju PU Ljubljana, predsedniki območnih odborov PVDS Ljubljana, poverjeniki IPA RK Ljubljana, tajništvo KUD MNZ Maksa Perca Ljubljana in poverjeniki OPS Ljubljana, možna pa je tudi pisna prijava na e-naslove, od koder ste prejeli vabilo.    


PRIDITE, NE BO VAM ŽAL ! 

Proslava ob dnevu slovenske policije in dnevu državnosti

Objavljeno 01 Julij 2014

 

Dne 18. junija 2014 ob 11.00 uri so v Policijski akademiji v Tacnu pri Ljubljani PU Ljubljana, Klub upokojenih delavcev Ministrstva za notranje zadeve Maksa Perca Ljubljana, Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana, IPA regionalni klub Ljubljana in Območni policijski sindikat Ljubljana organizirali proslavo ob dnevu slovenske policije in dnevu državnosti. Slavnostna govornika sta bila direktor PU Ljubljana mag. Stanislav Vrečar in predsednik policijskega veteranskega društva Sever, Emerik Peterka. Na proslavi so bila podeljena priznanja, sledil je kulturni program, na koncu pa je sledilo družabno srečanje vseh udeležencev. Več fotografij si oglejte v slikovni galeriji.

1-14-45-5