Proslava ob dnevu slovenske policije, 17. junij 2015- vabilo

Objavljeno 04 Junij 2015

Glava2

na proslavo in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja Policijske uprave Ljubljana in članov Policijskega veteranskega društva SEVER Ljubljana, IPA regionalnega kluba Ljubljana, Območnega policijskega sindikata Ljubljana in Kluba upokojenih delavcev MNZ Maksa Perca Ljubljana, ki bo v športnem parku Policijske akademije v Tacnu pri Ljubljani v sredo, 17. junija 2015, od 11. ure dalje.   


PROGRAM PRIREDITVE:  


Ob 11.00 uri                - proslava ob dnevu slovenske policije in dnevu državnosti v telovadnici

                                    - podelitev priznanj Policije;  


Od 12.30 ure dalje      - družabno srečanje na rokometnem igrišču pri ŠOKC. Ob glasbi bo poskrbljeno za dobro hrano in pijačo.    


Prireditev bo ob vsakem vremenu.  


Hrano in nekaj pijače za vsakega udeleženca prispevajo organizatorji, za drugo pa bo treba seči v lasten žep.     
V primeru zadostnega števila prijav bo iz Kočevja in Logatca organiziran avtobusni prevoz z odhodom izpred območnih policijskih enot.  
Prijave za družabno srečanje do ponedeljka, 15. junija 2015, zbirajo predstojniki policijskih enot na območju PU Ljubljana, predsedniki območnih odborov PVDS Ljubljana, poverjeniki IPA RK Ljubljana, tajništvo KUD MNZ Maksa Perca Ljubljana in poverjeniki OPS Ljubljana, možna pa je tudi pisna prijava na e-naslove, od koder ste prejeli vabilo.    


PRIDITE, NE BO VAM ŽAL !