Proslava ob dnevu slovenske policije in dnevu državnosti,17.06.2015

Objavljeno 04 Julij 2015

PROSLAVA IN DRUŽABNO SREČANJE AKTIVNIH IN UPOKOJENIH DELAVCEV PU LJUBLJANA IN ČLANOV STANOVSKIH DRUŠTEV V POČASTITEV DNEVA SLOVENSKE POLICIJE

V sredo 17. junija 2015 je bila v organizaciji PU Ljubljana, IPA RK Ljubljana, PVD Sever Ljubljana, PSS -OPS Ljubljana in Kluba upokojenih delavcev MNZ Maksa Perca uspešno izvedena proslava in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja PU Ljubljana. Proslava in srečanje je že tradicionalno srečanje delavcev PU Ljubljana in stanovskih klubov, katerih člani so aktivni in upokojeni delavci policije. Ideja o tovrstni obliki počastitve dneva policije je nastala v PVD Sever Ljubljana, ki je tudi vsako leto nosilec organizacije in izvedbe.

Program prireditve ob dnevu policije in dnevu državnosti vsebuje proslavo s podelitvijo priznanj Policije in družabni del. Proslava in podelitev je organizirana v telovadnici PA, družabno srečanje pa na zunanjem igrišču ob stavbi ŠOKC PA. Glede na stanje in možnosti, je nosilec organizacije in izvedbe proslave, PU Ljubljana, družabni del pa je v organizaciji stanovskih klubov. Ker gre za že t.i. tradicionalno prireditev, je tudi letošnja potekala po predvidenem programu. Tisti, ki smo aktivno sodelovali v organizaciji smo lahko zadovoljni tudi s številno udeležbo članstva.Več fotografij se nahaja v galeriji.

      

                                                                                           ODBOR AKTIVA LJUBLJANA

 MG 9506 1